Home » Tandheelkunde » Esthetiek

Esthetische tandheelkunde Esthetiek in Zwolle (Stadshagen)

Een stralende witte lach wil toch iedereen? Daarom vinden wij naast de gezondheid van uw gebit esthetiek ook belangrijk. Onze tandartsen maken alleen gebruik van wit vulmateriaal: tandkleurige composietvullingen en porseleinen inlays of kronen, die aanmerkelijk esthetischer en cosmetisch zijn. Wij gebruiken geen amalgaam en werken volledig metaalvrij. Dat is niet alleen mooier, maar het voorkomt ook dat we gezonde delen van een tand of kies weg moeten slijpen om vulmateriaal houvast te geven. Nieuwe technieken zorgen voor een goede hechting van een vulling en/of kroon, waardoor uw tand of kies sterker wordt.

Stralend wit gebit

Esthetische tandheelkunde is gericht op het mooier maken van de mond, zodat patiënten weer een stralend wit gebit krijgen. Scheve, ontbrekende of verkleurde tanden kunnen ervoor zorgen dat u minder zelfvertrouwen heeft en hierdoor niet op de voorgrond durft te treden. Bij Mondzorg Centrum Overtoom bieden wij u meerdere mogelijkheden voor een stralende witte lach, zodat u snel weer lachend door het leven kunt.

Bleken

Nu mensen steeds langer hun gebit behouden, krijgen ook meer mensen te maken met verkleuring van het gebit. Door koffie, thee en andere voeding kan het glazuur door de jaren heen verkleuren. Vullingen en eventuele gaatjes worden dan meer zichtbaar. Tanden zijn uw visitekaartje en heel bepalend voor uw uiterlijk. Het kan zijn dat de verkleuringen u een beetje storen, maar het kan ook zo ernstig zijn dat u uw mond nauwelijks meer durft te openen bij het praten of zelfs niet op de foto durft vanwege schaamte voor uw gebit. Het zelfvertrouwen kan hierdoor een enorme deuk oplopen. Wanneer u niet tevreden bent over de kleur van uw tanden dan biedt tanden bleken uitkomst. De bleekbehandeling is veilig, pijnloos en maken uw tanden stralend en witter. Afhankelijk van uw situatie biedt Mondzorg Centrum Overtoom u twee mogelijkheden voor het bleken van tanden.

Meer informatie over tanden bleken.

Facings

Als u niet tevreden bent over de stand van uw tanden, kunnen deze met behulp van orthodontie worden rechtgezet. Onze tandarts voor orthodontie geeft u graag tijdens een consult de nodige informatie die bij u van toepassing is. Ook kunt u onze pagina over orthodontie bezoeken. Daar vindt u alle informatie over het verplaatsen van tanden en kiezen met behulp van beugels én vooral waarom dat soms echt nodig kan zijn. De gedachte dat beugels alleen voor kinderen bedoeld zijn, is achterhaald. Ook volwassenen vinden steeds meer hun weg naar de tandarts voor orthodontie. Bij Mondzorg Centrum Overtoom maken wij gebruik van meerdere technieken en beugels.

Meer informatie over facings.

Invisalign (onzichtbare) beugel

Een beugel die niet danwel nauwelijks opvalt is een Invisalign beugel. Een onzichtbare beugel van Invisalign is gemaakt van transparant kunststof, waardoor de beugel nauwelijks opvalt. De Invisalign behandeling is pijnloos en bestaat uit een serie onzichtbare beugels. Elke twee weken krijgt u een nieuw setje thuisgestuurd. Elke nieuwe set komt weer iets dichter bij het gewenste resultaat. Omdat het een uitneembare beugel is, kunt u alles blijven eten wat u wilt.

Lees meer over de Invisalign (onzichtbare) beugel.

Onze praktijk

Mondzorg Centrum Overtoom stelt goede tandheelkundige zorg voor elke individuele patiënt centraal. Onze visie is duidelijk: Het gaat ons om een optimale kwaliteit met een persoonlijke benadering waarbij preventie voorop staat. Wij streven naar een mooi en gezond gebit voor een ieder dat het hele leven meegaat

Openingstijden

Maandag 8:00 – 17:00
Dinsdag 8:00 – 20:30
Woensdag 8:00 – 17:00
Donderdag 8:00 – 17:00
Vrijdag 8:00 – 17:00
Zaterdag en zondag Gesloten

Esthetische tandheelkunde Schrijf u vandaag in voor een intake gesprek!

Het is tijd om voor uw tanden te zorgen Schrijf u vandaag in voor een intake gesprek of bel ons op 038-2009999