Home » Tandheelkunde

Tandheelkunde Tandheelkunde in Zwolle (Stadshagen)

Als praktijk leggen wij de nadruk op een goede mondhygiëne. U kunt altijd rekenen op uw persoonlijke en vaste tandarts en mondhygiëniste. Tevens hebben wij een ervaren tandarts voor orthodontie.

Tandarts

Onze tandartsen werken volgens de nieuwste technieken. We werken zowel graag met volwassenen en kinderen als met mensen die angst voor de tandarts hebben.

Kindertandarts

Wij besteden extra zorg en aandacht aan kinderen (kindertandarts). Door de juiste benadering bij het behandelen van kinderen kom je vaak tot een zeer goed resultaat. Het is tenslotte van het grootste belang dat een bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste voor een kind leuk is en leuk blijft.

Mondhygiëniste

Preventie staat bij ons voorop. De basis voor duurzame tandheelkunde en een gezonde mond is een optimaal mondhygiëneniveau. Daarom wordt in onze praktijk veel aandacht besteed aan het voorkomen van tandvleesproblemen en gaatjes. Onze teamleden werken erg nauw samen met elkaar. Hierbij zijn de preventie-assistentes een spil tussen de tandarts en mondhygiëniste. Zij zijn er voor opgeleid om het tandvlees gezond te houden en instructie te geven.

Lees hier meer over onze mondhygiëniste.

Tandarts voor orthodontie

Veel mensen denken dat een tandarts voor orthodontie alleen tanden ‘rechtzet’. Dit is gedeeltelijk ook wel waar: Aan het eind van de behandeling heb je mooie rechte tanden en passen de kiezen goed op elkaar. Hier komt echter meer bij kijken dan alleen het verplaatsen van tanden of kiezen. Ook de kaken moeten in een goede positie worden gebracht en er moet een evenwicht worden bereikt tussen gebit, tong, wangen en lippen. Wij hebben een ervaren tandarts voor orthodontie in huis.

Lees meer over orthodontie.

De praktijk

In onze praktijk staat de patiënt centraal. Dit vertaalt zich in meer rust en minder stress voor onze patiënten. Met deze persoonlijke benadering in een prettige omgeving hopen we dat mensen met angst de tandarts vaker bezoeken, zodat dit de gezondheid van de patiënt ten goede komt.

Behandelplan

Als een behandeling nodig is, maken we eerst altijd een behandelplan. Dit bespreken we van tevoren met u. Tijdens dit gesprek komen verschillende onderwerpen aan de orde: wat er precies aan de hand is, waarom een behandeling nodig is, hoe de behandeling wordt uitgevoerd, wat de effecten van de behandeling zijn en wat eventuele alternatieven voor de behandeling zijn. Daarbij kunnen we u adviseren over uw verzekeringsmogelijkheden.

Contact

Telefoon 038-2009999
E-mail receptie@mondzorgcentrumovertoom.nl
Spoed 0900 – 1515

Adres

Overtoom 51,  8043 LZ, Zwolle (Stadshagen)

Openingstijden

Maandag 8:00 – 17:00
Dinsdag 8:00 – 20:30
Woensdag 8:00 – 20:30
Donderdag 8:00 – 17:00
Vrijdag 8:00 – 17:00

Tandarts Stadshagen Schrijf u vandaag in voor een intake gesprek!

Het is tijd om voor uw tanden te zorgen Schrijf u vandaag in voor een intake gesprek!