Home » Over ons

Over ons

Mondzorg Centrum Overtoom stelt goede tandheelkundige zorg voor elke individuele patiënt centraal. Onze visie is duidelijk: Het gaat ons om een optimale kwaliteit met een persoonlijke benadering waarbij preventie voorop staat.  Wij streven naar een mooi en gezond gebit voor een ieder dat het hele leven meegaat.

Alles onder één dak

Wij zijn gericht op het hele gezin. Dit doen we doordat wij meerdere behandelingen aanbieden onder één dak. Als patiënt kunt u bij ons rekenen op een vaste tandarts en mondhygiëniste met een vertrouwd gezicht.

  • Tandarts
  • Mondhygiëne
  • Tandarts voor orthodontie
  • Tanden bleken
  • Facings

Het team

Team Mondzorg Centrum Overtoom

Preventie

Ons motto is: “Beter voorkomen dan genezen”. In ons Centrum zult u merken dat wij meer aandacht besteden aan preventie. Uit recente onderzoeken is namelijk gebleken dat de mondgezondheid invloed heeft op je algehele gezondheid.

Kindvriendelijk

Wij streven een kindvriendelijke praktijk na. Ons team bestaat uit medewerkers die affiniteit hebben met kinderen. Wij beschikken sinds 2018 over het ‘De Lieve Tandarts’ certificaat. De praktijk heeft een vriendelijke en warme uitstraling met een eigen kidscorner waar eventueel even gewacht kan worden. Door de modernste apparatuur toe te passen verloopt de behandeling zo comfortabel als mogelijk. Kinderen raken op deze manier snel vertrouwd met de tandarts en mondhygiëniste en alles wat erbij hoort.

Bekijk wie we zijn

Hygiënevoorschriften

Wij staan voor hygiëne. Onze praktijk is opgezet volgens de meest recente infectie-, preventie- en hygiëneprotocollen en -richtlijnen (WIP). Een voorbeeld hiervan is dat wij geen gebruik maken van leidingwater, maar van een flessensysteem waardoor de kwaliteit van het water gewaarborgd is. Tevens maken wij geen gebruik van een spitoon, maar van een separate wasbak.

Contact

Telefoon 038-2009999
E-mail receptie@mondzorgcentrumovertoom.nl
Spoed 0900 – 1515

Adres

Overtoom 51,  8043 LZ te Zwolle (Stadshagen)

Openingstijden

Maandag 8:00 – 17:00
Dinsdag 8:00 – 20:30
Woensdag 8:00 – 20:30
Donderdag 8:00 – 17:00
Vrijdag 8:00 – 17:00

Tandarts Stadshagen Schrijf u vandaag in voor een intake gesprek!

Het is tijd om voor uw tanden te zorgen Schrijf u vandaag in voor een intake gesprek!