Home » Corona-virus (update 14 dec 2020)

Corona-virus UPDATE 14 december 2020

Geachte praktijkrelatie,

Zoals uit de persconferentie van onze premier op 14 december jl. is gebleken krijgen we te maken met een strenge lockdown.

De tandheelkunde valt niet onder de “contactberoepen” maar wel onder de “zorg”.

Zodoende blijven wij als mondzorgcentrum open onder de geldende strenge COVID-19 maatregelen om u te kunnen blijven behandelen.

Uiteraard blijft u de beslissende persoon in deze tijd en kunt u ons altijd bereiken voor vragen over uw eventuele behandeling.

Team Mondzorg Centrum Overtoom

Maatregelen

Wat zijn de maatregelen, die we in de praktijk hebben genomen voor uw en onze veiligheid?

Als tandheelkundig professionals zijn wij van nature gewend aan strenge maatregelen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Die maatregelen hebben wij in het licht van de Corona-crisis zelfs nog veel verder aangescherpt, zodat u veilig kunt plaatsnemen in de behandelstoel. Vanaf heden gelden deze aanvullende regels in al onze praktijken:

  • Wij respecteren de 1,5-meter-grens in onze praktijk waardoor er een beperkt aantal patiënten in de wachtkamer plaats kan nemen.
  • Wij verzoeken u om maximaal 5 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn.
  • Wij hanteren voorlopig andere openingstijden om afspraken te kunnen spreiden en de achterstanden zo snel mogelijk weg te werken.
  • De behandelruimte en de praktijk worden extra schoongemaakt, ook tussen de behandelingen door.
  • We vragen iedereen om de handen te reinigen met de aanwezige handalcohol
  • Uw temperatuur zal bij twijfel worden gemeten bij binnenkomst met een thermometer
  • Bij het maken van de afspraak informeren wij naar uw gezondheidstoestand, zodat wij indien nodig passende maatregelen kunnen nemen. Dit is de zogenaamde triage: we zullen u bij de telefonische afspraak een aantal vragen stellen die bepalen of u al dan niet in de praktijk kunt komen om behandeld te worden.

Wanneer iedereen zich aan deze regels houdt, kunnen wij zowel voor u als voor onze medewerkers de veiligheid garanderen. Uitstel van behandeling is niet goed voor de mondgezondheid, dus laten wij er samen aan werken om dit weer voor iedereen mogelijk te maken.

Mocht u naar aanleiding van deze brief vragen hebben of nader willen overleggen, bel ons gerust. Dat kan tussen 08.00 uur en 17.00 uur via telefoonnummer: 038-2009999 of u kunt een email sturen naar receptie@mondzorgcentrumovertoom.nl

Met vriendelijke groeten, Team Mondzorg Centrum Overtoom

Contact

Telefoon 038-2009999
E-mail receptie@mondzorgcentrumovertoom.nl
Spoed 0900 – 1515

Adres

Overtoom 51,  8043 LZ, Zwolle (Stadshagen)

Openingstijden

Maandag 8:00 – 17:00
Dinsdag 8:00 – 20:30
Woensdag 8:00 – 20:30
Donderdag 8:00 – 17:00
Vrijdag 8:00 – 17:00
Zaterdag 8:00 – 17:00